Sådan sletter du din LinkedIn-konto

Hvis du beslutter dig for at lukke din LinkedIn-konto, vil du slette din profil permanent. Denne proces fjerner al adgang til oplysningerne på hjemmesiden.

Du kan også beslutte at annullere din premium LinkedIn-konto, mens du beholder din grundlæggende profil for at vedligeholde dine forbindelser og andre data.



  1. Luk din konto fra siden Indstillinger og privatliv

Den nemmeste måde at slette din LinkedIn-konto på er at gøre det via siden Indstillinger og privatliv. Du kan få adgang til dette område ved at klikke på mig-ikonet øverst på startsiden. Vælg derefter denne mulighed fra din rullemenu.

Når du er der, skal du klikke på afsnittet Kontostyring på fanen Konto. Klik derefter på Skift-kommandoen ved siden af ​​den mulighed, der giver dig mulighed for at lukke din konto.

LinkedIn vil give dig en række forskellige grunde til, hvorfor du sletter din adgang. Marker den, der passer til din situation, og klik eller tryk derefter på kommandoen Næste.

Platformen vil bede dig om at indtaste adgangskoden til din konto for at bekræfte, at det er dig. Når du har gjort det, kan du lukke din konto permanent.

  1. Luk din konto fra siden Luk konto

Du kan følge en lignende række trin fra siden Luk konto for at slette din LinkedIn-profil, hvis du finder det nemmere at navigere i den retning.

Når du har gennemført disse trin, er din profil ikke længere synlig på platformen. Du vil ikke have adgang til nogen af ​​de oplysninger eller forbindelser, du har føjet til kontoen. Selvom søgemaskiner stadig viser dine oplysninger, er oplysningerne ikke længere tilgængelige på selve platformen.

Du mister alle dine anbefalinger og anbefalinger, selvom du genåbner din konto inden for 20 dage efter at have slettet den.

LinkedIn anbefaler at downloade en kopi af dine data, før du lukker din konto for at sikre, at du har alt, hvad du har brug for.

Du kan også anmode om sletning af dine oplysninger ved at kontakte kundeservice via platformens hjælpecenter, men det kan tage op til 30 dage, før du modtager et svar. Hvis du venter på fuldstændig fjernelse af dine oplysninger, kan det tage op til 12 måneder at fuldføre processen.