Sådan rydder du Netflix-historik

En stor del af Netflix-oplevelsen er, at den anbefaler programmer baseret på de programmer, du allerede har set. Disse anbefalinger giver folk mulighed for at opdage de shows, de kan lide. Men nogen kan bruge din konto til at se shows, som du ikke kan lide, og dette kan ødelægge dine anbefalinger.

Hvordan rydder man Netflix-historik på telefonen?

Den eneste måde at få dine anbefalinger tilbage på sporet er at slette din Netflix historie ( https://help.netflix.com/en/node/22205 ). Dette giver dig mulighed for at starte forfra, og dine anbefalinger vil begynde at dukke op igen, mens du ser nye shows.



  • For at slette Netflix-historikken fra din telefon skal du først ‘Log ind’ på Netflix-appen og derefter se efter muligheden mere.
  • Den mere mulighed er angivet med tre bjælker i nederste højre hjørne af din telefons skærm, så klik på det, og vælg derefter den profil, hvis historie du ønsker at slette.
  • Tryk derefter på 'Konto'-indstillingen og klik på 'Visningsaktivitet' og rul derefter ned for at finde 'Skjul alle'-indstillingen og klik på den.
  • Der vises en dialogboks, der spørger, om du ønsker at skjule din historie, så bekræft, at du ønsker at gøre det.
  • Du kan endda vælge at skjule bestemte shows eller episoder fra din liste ved at klikke på ikonet, der er angivet med en cirkel med en streg igennem den, som er til stede ved siden af ​​navnet.

Sådan rydder du Netflix-historik på tv?

At se Netflix på tv er en stor fordel, men et tv er ikke personligt, så det er sandsynligt, at andre mennesker også vil bruge dit tv og din Netflix-profil. Dette kan fuldstændig ødelægge dine anbefalinger.

  • For at slette din historie på TV, skal du først åbne Netflix i en hvilken som helst browser efter eget valg og 'Log ind' på din konto.
  • Gå til dit profilikon, som vil være i øverste højre hjørne af skærmen, og svæv lidt over dit profilbillede.
  • Så skal du klikke på profil og derefter klikke på visningsaktivitet, som kommer under din profil.
  • Alle de titler, du har set, vises i dette afsnit, og for at fjerne enhver titel skal du blot klikke på 'X'-ikonet ved siden af ​​titlen.
  • Du kan endda slette en hel serie fra din Netflix-historie ved at trykke på indstillingen 'Fjern serie'.

Hvordan rydder man Netflix-historik på appen?

Netflix-appen kan installeres på et væld af enheder og bliver aktivt brugt af folk til at få adgang til Netflix på daglig basis. Proceduren for at rydde historikken fra Netflix-appen ligner den på telefonen.

  • For at slette historik fra appen skal du finde muligheden mere angivet af de tre bjælker under profilen, hvis historik du ønsker at slette.
  • For at få en liste over programmer, du allerede har set, skal du klikke på 'Visningshistorik'.
  • Fra visningshistorikmenuen kan du slette eller skjule alle programmer eller serier, du ønsker.
  • Denne funktion er kommet til Netflix for nylig baseret på populær efterspørgsel fra folk for at rette deres anbefalinger.

TIPS

  • Hvis der er en bestemt serie, du ønsker at fjerne fuldstændigt, skal du ikke slette hver episode manuelt, men i stedet bruge muligheden 'Fjern serie'.

Hvis du har andre mennesker, der regelmæssigt bruger din Netflix-konto, så overvej at oprette en anden profil til dem i stedet for at slette de programmer, de så igen og igen.